Pregateste-ti o lista cu intrebari: astfel vei demonstra ca esti o persoana interesata de domeniul in care vei activa si faptul ca esti dornica sa inveti lucruri noi de la oameni cu experienta.
Pregateste-ti discursul de 30 de secunde: nu ai nevoie de mai mult de 30 de secunde sa spui cine esti, unde ai mai lucrat si ce ce asteptari ai de la noul loc de munca.
Vino devreme la birou: poate nu esti o persoana matinala, dar atunci cand ajungi mai devreme la birou ai timp sa faci o recapitulare a lucrurilor pe care le-ai facut si sa fii cu un pas inaintea tuturor.
Creeaza o relatie stransa cu cei de la birou: nu jigni, accepta invitatiile in oras si ia masa in pauza impreuna cu colegii. Astfel vei reusi sa fii mai apropiata de toti.
Nu uita sa te relaxezi: in timp ce iti pregatesti strategia de munca, nu uita sa te relaxezi pentru a-ti optimiza productivitatea.
Zambeste: este greu intr-adevar dupa o serie de interviuri si mult stres rezultat, dar demonstreaza ca poti fi fericita si te poti bucura de tot ce te inconjoara si in situatiile critice.
Priveste si invata sa te integrezi: fiecare isi joaca un rol la birou, descopera care este rolul tau.
Nu fi timida: daca nu vine nimeni spre tine, ai curajul sa te introduci singura intr-un cerc de oameni. La urma urmei, tu esti noul venit.
Nu te stradui prea mult: nu incerca sa darami muntii din prima zi. Daca dai totul de la inceput, la un moment dat, altii vor sti sa profite de tine doar pentru ca stiu ca “poti”.
Nu renunta la pauza de masa: fa-ti un program strict si tine-te de el. Pauza de masa este un factor important in dezvoltarea unei cariere solide. Incarca-ti bateriile pentru a putea da randamentul corepunzator.
Citeste si:
Furia, evitata printr-o noua tehnica de management
Ce se ascunde intr-un NUME? Probabil viitoarea ta cariera
Alegerile pe care le faci te definesc: 9 obiceiuri care duc la decizii gresite