Nu incalzesti cuptorul - in reteta este specificat clar ca atunci cand bagi preparatul la cuptor acesta sa fie deja incalzit insa tu ai impresia ca daca aprinzi aragazul si dupa doua minute ai bagat preparatul e totul ok. Data viitoare lasa cuptorul sa se incalzeasca asa cum trebuie.
Nu respecti gramajul - nu folosesti cantarul si ai impresia ca poti masura “din ochi”? Gresit! Pana si 1 gram in plus sau in minus poate face ca toata munca ta sa se duca de rapa.
Inlocuiesti ingredientele - ai impresia ca daca nu ai un ingredient la indemana il poti inlocui cu ceva asemanator? Gresit! Ingredientele nu au nici aceeasi textura si nici nu reactioneaza la fel in unele conditii asa ca nu le mai inlocui dupa capul tau.
Citeste si:
Vrei propriul tau ajutor de bucatar? Acum il poti cumpara!
Prima femeie care a gatit pentru un presedinte francez - Afla povestea ei