In primul rand, evita sa fierbi ceaiul peste masura. Daca il lasi prea mult la fiert, exista riscul ca ceaiul sa fie prea amar si prea acidulat. Scufunda pliculetele / ceaiul in apa conform indicatiilor de pe pachet. Apoi indeparteaza pliculetele si adauga ce iti place pentru a-i da mai multa aroma, inainte de a raci ceaiul la temperatura camerei. Se toarna ceaiul peste gheata si gata!
Iata mai jos 3 retete de ceai cu gheata simple:
1. Ceai cu gheata Sangria: ceaiul alb + capsuni taiate felii, portocale, struguri.
2. Ceai acidulat: ceai de iasomie + sirop de agave +felii de lime + apa minerala.
3. Ceai cu gheata cu busuioc si piersici: ceai de piersici + frunze de busuioc + piersici taiate cubulete.
Citeste si: Limonada cu menta si castravete - Tu ai bea?
Racoreste-te! Retete pentru 5 smoothie delicioase, cu putine calorii
Ceaiul "pentru slabit" iti pune sanatatea in pericol - Vezi cum!
Ceaiul de sunatoare - ingredientul minune pentru cei stresati!
Sursa foto: www.freedigitalphotos.net