Citeste intotdeauna comentariile lasate de altii - daca iti alegi o reteta de pe internet, citeste intotdeauna comentariile lasate de cei care au incercat deja reteta. Nu ai idee cat de mult te poate ajuta!
Intotdeauna sparge coaja unui ou de o suprafata plana - esti tentata sa spargi ouale izbindu-le de colturile unei suprafete insa nu este tocmai recomandat intrucat toti microbii de pe coaja oului patrund inauntru.
Taie avocado inainte sa il decojesti - acesta se taie mai usor daca nu ii indepartezi coaja inainte.
Pastreaza verdeturile asa cum ai pastra niste flori - tine-le in apa pe care sa o schimbi zilnic si nu uita sa le tii la lumina. Vei observa ca vor rezista de trei ori mai mult decat daca le bagi in frigider.
Cand faci un sote de ciuperci, adauga bicarbonat de sodiu - astfel, ceapa se va gati de doua ori mai repede si va capata o crusta aramie perfecta.
Citeste si: