În acest articol vei vedea ce poți face dacă știi tehnici de auto apărare, știi să oferi primul ajutor, te pricepi la psihologie, poți conduce periculos dacă este nevoie și dacă ai absolvit o școală bună.
1. Unde a învățat cea care vrea să devină dădacă în familia Regală din Marea Britanie
Nu este suficient să iubești copiii ca să ai grijă de micii prinți și prințese, trebuie să fi absolvit Norland College, o școală care nu este accesibilă oricui și cea care se înscrie acolo trebuie să aibă o condiție fizică foarte bună, să cunoască engleza la perfecție și să nu aibă cazier. În timpul studiilor, elevele învață cum să aibă grijă de copii, învață psihologie, istorie, filosofie, sociologie și literatură.
2. Perioadă de practică obligatorie
În timpul studiilor, dădacele fac practică pe copii robot, pentru că altfel, fără această practică, nici o asistentă n-ar avea voie să se atingă de un copil cu sânge albastru. Copiii robotizați se trezesc noaptea și au nevoie de atenție sau mâncare și nici o elevă nu are voie să ignore nevoile copiilor.
3. Dădaca este și gardă de corp
O dădacă ar trebui să se poată proteja pe sine și să-i protejeze pe copiii aflați în grija ei, motiv pentru care fetele iau lecții de auto-apărare de la foști ofițeri militari. De-a lungul celor 3 ani de studiu, elevele învață și cum să ofere primul ajutor.
4. Un șofer perfect
O dădacă regală trebuie să știe să conducă perfect, pe orice vreme, la orice oră și în orice împrejurare. Din moment ce copiii trebuie să fie în perfectă siguranță cu ea, fetele sunt învățate cum să conducă în situații extreme și până la sfârșitul cursurilor ele pot deja să conducă exemplar.
5. Dădaca sefă din palat
Prințul William și Kate Middleton au angajat doar o persoană care să aibă grijă de cei trei copii ai lor și anume pe Maria Borrallo. Ea a absolvit Norland College acum 20 de ani și a început munca în serviciul familiei regale când Prințul George avea 8 luni, iar în continuare ajută toată familia.
6. Familia regală este singura sa familie
Dădaca regală devine parte a familie regale și îi însoțește pe copii oriunde, în timpul sărbătorilor și a vacanțelor. Ea trebuie să trăiască în palat, ca să fie aproape de copii și potrivit scrisorilor lui June Waller, dădacă ce a ajutat-o pe Regina Elisabeta a II-a să-l crească pe cel de-al treilea copil, Andrew, munca ei se termina la ora 20:30, timp în care nu avea voie nici măcar să vorbească la telefon. Aceasta este însă o regulă din anul 1960 și nu se știe dacă mai este valabilă și astăzi.
7. Poate păstra un secret
Angajații palatului observă multe detalii din viața ducilor și duceselor, dar totul trebuie să rămână între ei, motiv pentru care nici o dădacă regală nu are cont pe rețelele de socializare și nu poate da interviuri în ziare. Orice dădacă semnează un document de confidențialitate și există repercursiuni grave pentru încălcarea acestuia.
8. O dădacă regală nu va pocni niciodată un copil
Să pleznești copiii este interzis, indiferent că este vorba despre cei din familia regală sau alții, iar reprezentanții Norland College promit că nici un absolvent al acestei școli nu-i va disciplina în acest fel pe cei mici. Este chiar interzis să bruschezi de mână pe cineva.
9. Dădaca nu-i înlocuiește pe părinți
Chiar și aceste dădace de top știu că părinții sunt cele mai importante persoane din viața cuiva și de aceea îi implică în băile celor mici sau la culcarea acestora.
9 probe de foc prin care trece o dădacă regală
Persoana care are grijă de copiii de sânge nobil trebuie să treacă printr-o serie de teste dure dacă vrea să lucreze alături de familia regală.