Despre Josie Gibson am tot auzit vorbindu-se in ultima perioada datorita transformarii spectaculoase prin care a trecut.
Dupa ce au fost dezvaluite o serie de fotografii cu ea pe plaja si care aratau ca aceasta are serioase probleme cu kilogramele in plus, vedeta in varsta de 27 de ani a luat masuri si s-a pus pe slabit.
Acum uimeste cu o silueta incredibila si a scazut de la masura 20 la 10.
Dieta care a ajutat-o sa dobandeasca o asemenea reusita a presupus consumul zilnic a 1.250 de calorii.
In interviul acordat pentru publicatia “Closer”, Josie a dezvaluit cateva reguli pe care a avut grija sa le respecte cu sfintenie.
- A mancat doar alimente bogate in proteine, precum carne de pui, oua, nuci si produse din soia.
- A consumat alimente low fat, eliminandu-le pe cele saturate. A inclus in alimentatia ei doar grasimile nesaturate, precum peste, ulei de masline si seminte.
- A mancat foarte multe fructe si legume. Au un aport caloric scazut, da sunt bogate in fibre, vitamine si minerale. Este recomandat sa variezi legumele si fructele consumate pentru a beneficia de cat mai multi nutrienti.