Încearcă şi tu acest vin incredibil de delicios, care este uşor de preparat acasă. Băutura te va ajuta să pierzi grăsimea depozitată în zona abdominală şi, în acelaşi timp, să reduci senzaţia de foame şi poftele alimentare.
Bucură-te de acest vin homemade în compania prietenilor şi familiei tale sau prepară-l atunci când organizezi petreceri sau evenimente sociale, ca parte din ritualul tău, când urmează să ţii un toast.
Ingrediente:
- 1 cană de struguri negri fără sâmburi
- 2 prune
- 1 jumătate de piersică
- 1 sfert de cană cu apă
Mod de preparare:
Combină toate ingredientele într-un storcător de fructe şi procesează-le până când totul se amestecă foarte bine. Consumă-l imediat.
Ce beneficii are acest vin homemade, care ajută la topirea grăsimii abdominale
"Antocianine" este cuvântul cheie în acest caz. Pe lângă faptul că această substanţă (un puternic antioxidant) dau o culoare vibrantă strugurilor, cercetările arată că aceste substanţe chimice naturale topesc grăsimea abdominală.
Ţesutul gras depozitat pe burtă este mult mai uşor de "topit" decât grăsimea din alte zine şi poate fi mult mai sensibil în faţa efectelor antocianinelor, spune Dr. Mitch Seymour, cercetător la Universitatea din Michigan. Aceste fructe colorate sunt, de asemenea, bogate în antioxidanţi (care contribuie la sănătatea inimii noastre) şi fibre, aşa că include strugurii în dieta ta zilnică şi consumă-i regulat.
Alimentele sărate şi procesate pot avea ca rezultat retenţia unei mari cantităţi de apă, care poate avea o greutate de până la 1,4 - 2,3 kilograme. Cu un conţinut ridicat de potasiu, strugurii sunt alimente excelente pe care ar fi indicat să le consumi în timp ce încerci să slăbeşti, deoarece strugurii previn reteţia de apă.
Noile studii conduse de Texas AgriLife Research sugerează că piersicile, prunele şi nectarinele pot ajuta în tratarea sindromului metabolic - nume dat unui grup de factori de risc, dintre care grăsimea abdominală este un factor determinant care creşte riscul apariţiei bolilor legate de obezitate, inclusiv diabetul.
De reţinut
Eşti sfătuită să consumi acest vin homemade întotdeauna pe stomacul gol, de preferabil dimineaţa, la primele ore, sau în timpul după-amiezei. Nu mânca nimic altceva înainte sau după ce consumi vinul homemade, cel puţin preţ de 2 ore.
Această băutură are toţi nutrienţii necesari de care corpul tău are nevoie, în ceea ce priveşte vitaminele şi minerale, aşa că va ajuta la menţinerea senzaţiei de saţietate. Sursa.