În cadrul unui podcast, Andreea Raicu a vorbit deschis despre această schimbare majoră din viața sa. După mai bine de un deceniu și jumătate în care a evitat complet carnea, cu foarte puține excepții, vedeta a simțit, dintr-o dată, că organismul îi cere acest aliment.
"M-am schimbat. Am început să mănânc carne ocazional. Dintr-o dată am simțit nevoia să mănânc carne. Până atunci, nici nu aveam ce discuta, cred că vreo 15 ani nu am mâncat", a explicat Andreea Raicu, citată de Viva!.
Deși a reintrodus carnea în dietă, Andreea Raicu evită cu strictețe anumite alimente care îi provoacă disconfort digestiv. Aceasta a mărturisit că are intoleranță la gluten și lactate, motiv pentru care încearcă să le excludă complet din alimentația sa.
"Nu am o boală, dar am intoleranță și mă umflu. Încerc să nu mănânc zahăr. Mănânc încontinuu: migdale, alune, semințe, fructe", a spus vedeta.
Astfel, alimentele la care a renunțat complet sunt:
Glutenul – din cauza intoleranței care îi provoacă balonare;
Lactatele – pe care încearcă să le evite pentru a-și menține starea de bine;
Zahărul rafinat – deși recunoaște că uneori îi este greu să reziste tentației.
Pe lângă alimentație, Andreea Raicu pune accent și pe alte aspecte ale stilului de viață sănătos. Aceasta a menționat că pădurea este locul în care își reîncarcă bateriile, mai ales după o săptămână agitată.
"Pentru mine, locul meu de liniște pe lângă casă este pădurea. Vin de fiecare dată în weekend, când sunt în București, pentru că e locul în care mă încarc, e locul în care las toate energiile în urmă", a spus Andreea într-un videoclip postat pe Instagram.