In timp ce lua masa in oras, la restaurant, Andreea Esca a fost intrebata de o tanara care este reteta pentru o tarta cu praz - o specialitate a stiristei, se pare. Prin urmare, vedeta a publicat reteta pe o retea de socializare.
"Aseara, la restaurant, o tanara doamna foarte draguta, insarcinata, a venit sa vorbim si sa ma intrebe care este reteta tartei cu praz... Asa ca, notati... Ingrediente: 1 aluat de foietaj (nu foi de placinta) , 30 gr cascaval ras, 700 gr de praz, 30 gr de unt, 2 oua, 15 cl smantana lichida, 12 lingurita de "cumin moulu" (chimion macinat- am gasit la supermarket), sare, piper. Prazul taiat in rondele se pune la calit in unt aprox 10 minute. In acest timp bateti ouale cu smantana si chimion, plus sare si piper. Intindeti aluatul intr-o tava de tarte. Turnati apoi prazul calit si preparatul din oua si smantana si presarati cascavalul ras deasupra. Puneti la cuptor (preincalzit) la 180 grade, timp de aprox 25 de minute. Tarta poate fi servita cu smantana.... Pofta buna, Beatrice! Pofta buna, tuturor:-)", a scris Andreea Esca pe pagina oficiala de Facebook.
Citeste si: Pleaca Andreea Esca de la Pro TV pentru Adrian Sarbu?
Andreea Esca, despre casa bunicii: "Dupa ce au demolat-o, am visat-o ani la rand"
Andreea Esca a plans in direct - Iata ce a impresionat-o pana la lacrimi
Sursa foto: Facebook.com