De cand a devenit doamna Ibacka, Andreea nu are incotro si trebuie sa isi faca timp pentru gatit. Nu ii displace, ba dimpotriva, recunoaste ca are o adevarata pasiune pentru arta culinara si desi la inceput nu a fost tocmai usor, practica constanta a ajutat-o sa dobandeasca un adevarat talent in ale gastronomiei.
Acum se intrece in retete care mai de care mai gustoase si cel mai recent preparat gatit este muschiulet de porc la tava, o reteta care te va face sa te lingi pe degete nu alta.
"Ingrediente: muschiulet de porc, cartofi, ceapa verde, ulei de masline, sare, mirodenii. Eu am folosit oregano si un condiment pentru friptura cu aroma de fructe de padure (tot din supermarket). Exotic, stiu.
Mod de preparare:
Pune carnea la bait (ulei de masline si mirodenii) si las-o in frigider pentru cateva ore. Sa se fragezeasca si sa ia aroma. Taie cartofii cubulete si toaca ceapa. Asaza muschiuletul intr-o tava pentru cuptor si arunca legumele alaturi.
Completeaza cu apa cat sa acoperi carnea cel putin pe jumatate si baga tava la cuptor. La 150 de grade, timp de 1 ora si jumatate. Si daca vrei sa-i dai si tu aroma de fructe de padure purcelusului, adauga peste carne mirodeniile atunci cand mancarea e aproape gata si pune tava la cuptor inca 15 minute.", a scris Andreea pe blogul personal.