Andreea Marin este adepta unui stil de viata sanatos si are mare grija de alimentatia ei. In imaginile postate par a fi si cativa cartofi prajiti intr-o farfurie, dar vedeta ne spune sa nu ne lasam pacalite.
"Cartofi prajiti?! De dimineata? Nu va lasati pacaliti, nu e ceea ce pare:). Avem chiftelute cu cartofi de telina (ingrediente: migdale, radacinoase, faina de in, usturoi, piper, boia dulce si boia iute, sare) , suc de mar, morcov si ginger (il beau la ceva timp distanta de masa, nu in timpul ei) si un desert fara zahar , "ciocolata" raw (contine masa de cacao, ulei de cocos, cacao, fructe uscate si miere). Multumesc pentru retetele... gustoase si sanatoase!", a marturisit Andreea Marin pe pagina oficiala de Facebook.
Andreea Marin a explicat ca ea nu este raw-vegana, dar ca incearca sa manance carne cat mai rar cu putinta. "Ceea ce vedeti aici sunt sugestii, pe care multe dintre prietenele mele virtuale le asteapta si le experimenteaza. Dar nu sunt obligatorii pentru toata lumea, evident, nu trebuie sa traim cu totii la fel si nici nu e posibil. Inspiratia nu trebuie sa lipseasca din viata noastra, alegerea depinde, insa, de noi. Eu nu sunt raw-vegana, dar mananc intr-adevar carne cat mai rar posibil, fara a renunta la peste", a marturisit vedeta.
Citeste si: Sfaturi de la Andreea Marin care te ajuta sa iti respecti corpul
Andreea Marin nu traieste doar cu sucuri si supe - Cum arata micul ei dejun