Andreea Marin a prezentat pe o retea de socializare o varianta de mic dejun pe care o consuma in unele dimineti: "corabiute de ardei gras cu branzica de caju". Vedeta a explicat si ce fel de suc bea alaturi de acest preparat.
"Dragii mei, pentru ca m-ati intrebat de multe ori daca nu cumva traiesc doar cu sucuri si supe, raspunsul e nu. Fac asta doar in perioadele de detoxifiere, o data la cateva luni, si nu mai mult de o saptamana. Ceea ce vedeti in imagine este micul meu dejun de astazi, insotit de sucul de castravete, apa de cocos, lime si orz (de fapt, intai beau sucul si dupa un timp iau micul dejun). Pe platoul de dimineata vedeti corabiute de ardei gras cu branzica de caju (ingrediente: caju, suc de lamaie, ceapa verde, marar, piper, sare, apa, ardei gras). Painicile contin seminte de dovleac, chia, seminte de floarea soarelui si de in, busuioc si oregano. Va spun sincer: o bunatate. Daca corabiutele pot fi facute usor si acasa, painica de seminte e mai complicata", a marturisit Andreea Marin pe pagina oficiala de Facebook, alaturi de o fotografie reprezentativa.
Citeste si: Cum se recupereaza Andreea Marin dupa excesele culinare
Andreea Marin ii duce dorul fiicei ei: "N-am invatat inca rabdarea de-a ajunge acasa"
Tuncay Ozturk, despre Andreea Marin: "Face totul pentru ca eu sa ma simt minunat"