Timp: 60
Porţii: 2
Ingrediente:
4 ardei grasi
o cutie de ciuperci
4 rosii mici
250 grame orez
o ceapa mare
3 linguri de ulei de masline
o legatura de patrunjel, o legatura de marar
o lingura de chilli
o lamaie
sare,piper
Mod de preparare:
Ceapa taiata marunt se caleste intr-o tigaie, dupa care se adauga orezul, ciupercile taiate marunt si rosiile. Se acopera si se lasa la fiert. Se adauga sare si piper. Ardeii goliti de seminte se umplu cu amestecul preparat inainte, dupa care se acopera cu capacele de rosii.Se pun la fiert intr-o oala, 40-45 minute.Separat se prepara un sos de chilli cu lamaie care se adauga peste ardei spre final.
Articolul anterior
Ardei copti cu sos creme - 470 cal
Articolul următor
Sandvis de ton cu fasole neagra - 480 cal