Biscuiti cu migdale
500 g faina
1 lingurita drojdie
200 g zahar
coaja rasa de portocala
2 oua Intregi plus 2 galbenusuri
1 praf de sare
250 g migdale sfaramate
10 g unt
Se cerne faina pe planseta. Se face o adancitura in mijloc si se pun drojdia, zaharul, coaja rasa de portocale, ouale intregi si sarea. Se framanta aluatul si se adauga treptat migdalele. Cand aluatul este omogen, se formeaza batoane cu diametrul de 2 cm, care se asaza pe tava de copt unsa si tapetata cu faina. Se ung deasupra cu galbenus de ou batut si se coc,la temperature potrivita, circa 25 de minute. Cu ajutorul unui cutit bine ascutit, se taie batoanele in diagonala la o distanta de 4 cm lungime, dupa care se pun din nou In cuptor pentru inca 10 minute. Se servesc dupa racire.
Articolul anterior Biscuiti cu migdale si aroma de scortisoara Articolul următor Biscuiti fragezi