Bors de miel cu leustean
500 g carne de miel
1 legatura ceapa verde
1 legatura loboda verde
1 legatura loboda rosie
1 morcov
patrunjel verde
leustean verde
500 ml bors de casa
sare, piper
Se pune la fiert carnea de miel, se spumeaza cu grija. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga ceapa tocata marunt, morcovul dat pe razatoarea mare sau taiat cubulete si se lasa sa fiarba pana cand legumele si carnea sunt bine patrunse. Se adauga loboda taiata fasii, patrunjelul tocat marunt, sare si piper, dupa gust. Dupa cateva clocote, se adauga borsul fiert separat si spumuit. Dupa 2-3 clocote, se da deoparte de pe foc. Se adauga leusteanul tocat marunt, se acopera cu capac si se lasa 10 minute sa se aromatizeze, inainte de a fi servita la masa.
Articolul anterior Ciorba de legume Articolul următor Bors de perisoare