Buseuri cu ciocolata
125 g unt
1 lingura miere de albine
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingura lapte
225 g faina
1 lingurita drojdie
1 lingura pudra de cacao
125 g zahar
125 g fulgi de porumb
2 linguri fulgi de ovaz
2 linguri pulpa de nuca de cocos uscata
Se topeste untul cu mierea de albine intr-o craticioara, se adauga bicarbonatul dizolvat in lapte. Se cerne faina intr-un castron mare, se adauga drojdia si pudra de cacao. Se amesteca, apoi se adauga restul ingredientelor. Se incorporeaza putin cate putin compozitia de unt cu miere si se amesteca foarte bine. Compozitia obtinuta se pune cu lingura pe tava de copt unsa cu unt, se aplatizeaza usor cu o furculita, avand grija sa se pastreze spatiu suficient intre biscuiti. Se coc la 180 grade C, pana cand devin crocanti si bine copti. Se lasa sa se raceasca inainte de a fi consumati.
Articolul anterior Pernute cu dulceata Articolul următor Chifle cu stafide