Prezentatoarea de televiziune a marturisit ca are o slabiciune pentru sarmale si cozonac si nu are de gand sa stea departe de ele de Sarbatori.
Carmen Bruma este insa foarte atenta sa consume totul cu moderatie, reusind astfel sa isi satisfaca toate poftele culinare.
Pentru a nu lua in greutate, aceasta urmeaza cateva reguli care se dovedesc a fi cat se poate de eficiente.
“Obisnuiesc sa-mi reduc ratia calorica inainte de Craciun cu vreo doua saptamani. In acest fel, eventualul surplus vine pe un teren deficitar. O alta regula utila e sa nu mananci seara salata de boeuf, sarmale, toba, caltabosi, sorici, cozonac, ci sa le repartizezi pe parcursul zilei pana la ora 16.00-17.00.
Iar cel mai important lucru e miscarea. Nu trebuie sa mergi la o sala pentru asta, un antrenament de 15-20 de minute facut acasa e suficient pentru a-ti stimula metabolismul si a-ti intensifica arderile. si sportul in aer liber e bun. O alergare usoara sau o plimbare in ritm alert atunci cand temperaturile sunt scazute iti obliga organismul sa faca eforturi pentru a-si mentine temperatura si astfel arzi mai multe calorii. Ajuta si sa-ti plimbi copilul cu sania ori sa faci un om de zapada.”, a dezvaluit aceasta pentru Libertatea.