Timp: 40
Porţii: 6
Ingrediente:
350 grame carnati de curcan
200 grame ceapa tocata
4 catei de usturoi
200 grame ciuperci proaspete taiate feliute subtiri
200 grame ardei gras taiat marunt
1 conserva rosii maruntite - 200 grame
o lingurita busuioc uscat
o lingurita oregami rajnit
o lingura pasta de tomate
3 cani orez maro
Mod de preparare:
Se prajesc carnatii intr-o tigaie.Nu e nevoie de alte grasimi.Se taie carnatii feliute.Se adauga ceapa si se prajeste pana devine transparenta.Se adauga usturoiul si se prajeste inca un minut sau doua.Se adauga ciupercile si ardeiul si se parjeste pana cand acesta devine moale.Se aduaga rosiile si se da in clocot.Se adauga pasta de tomate si condimentele si se fierbe la foc redus timp de o ora.Se fierbe orezul dupa care se adauga sosul deasupra.
Articolul anterior
Pui cu chilli si fasole - 450 cal
Articolul următor
Creveti cu salata de cruditati - 480 cal