Carne de vitel cu legume
800 g carne de vitel
2 fire de praz
2 morcovi
2 pastarnaci
2 cepe
100 g mazare
800 ml supa de carne
200 ml vin alb sec
1 foaie de dafin
patrunjel verde
cimbru
1 cuisor parfumat
rozmarin pentru garnisit
ulei
sare
Carnea taiata cuburi se rumeneste in ulei bine incins, pe toate partile si apoi se scoate deoparte. In grasimea ramasa, se calesc legumele taiate rondele sau felii, dupa caz. Cand incep sa se inmoaie, se adauga carnea si vinul. Se continua fiertul lor pana cand se evapora vinul. Se completeaza cu supa de carne si sare, dupa gust. Cand da in clocot, se adauga dafinul, patrunjelul, cimbrul, cuisorul parfumat si se continua fiertul, la foc mic, aproximativ 60 de minute, pana cand carnea este bine patrunsa. Se serveste decorata cu rozmarin.
Articolul anterior Musaca cu carne de vita Articolul următor Vitel in sos de bere