Nutritionista Mihaela Bilic explica ce beneficii are acest tip de carne. Unul dintre acestea este ca e usor de digerat.
"Carnea de miel este o carne fina, savuroasa si usor de digerat, care nu da alergii. Contine mult fier, zinc si vitamina B12 si are doar 160 calorii/100g cu conditia sa alegeti bucati cat mai slabe (pulpa) si sa indepartati inainte de gatit toata grasimea vizibila. Grasimea ovinelor contine acid linoleic cu efect benefic, de prevenire a aterosclerozei - in consecinta, carnea de miel este de preferat celei de vita", a subliniat Mihaela Bilic pe pagina oficiala.
Citeste si: Pestele alb, un inlocuitor eficient pentru carnea din dieta ta
Asta mananca Nicoleta Luciu pentru a se mentine supla
Mihaela Bilic recomanda carnea de curcan pentru o piele sanatoasa
Sylvia iti recomanda o cina delicioasa cu sos gorgonzola si vita la gratar
Sursa foto: freedigitalphotos.net