Cartofi la tigaie cu ardei gras
500 g cartofi, potriviti ca marime
1 ardei gras, rosu
1 ardei gras, verde
1 ardei gras, galben
ulei
250 g branza Feta
100 g masline negre
crengute de cimbru
150 g costita afumata, taiata cubulete
sare, piper
Se curata cartofii si se taie felii rotunde. Ardeii se taie cubulete, la fel si branza. Cartofii se prajesc in ulei bine incins pana devin crocanti. Se adauga ardeii si cubuletele de costita afumata si se prajesc impreuna pana se inmoaie legumele. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Se garnisesc cu branza taiata cubulete, se adauga maslinele, cu sau fara samburi, crengutele de cimbru si se amesteca, avand grija sa nu se prinda. Se servesc imediat.
Articolul anterior Rasol de vita cu mere Articolul următor Ceapa umpluta cu carne