Ioana Ginghina este adepta unui stil de viata sanatos, dar asta nu inseamna ca exclude in totalitate carnea din alimentatia ei. Astazi fiind joi, ne-am indreptat atentia catre o postare de pe blogul actritei, unde ne prezinta un meniu special, compus chiar de ea.
"Pentru pranz as recomanda o ciorbita de vacuta, facuta in casa cu cat mai multe legume si putina grasime. Este atat de traditionala aceasta reteta incat nu are rost sa o mai scriu. Cred ca fiecare a gatit macar o data aceasta ciorbita delicioasa. Nu ocoliti ardeiul iute, caci ajuta la digestie. Cina poate fi o salata delicioasa cu ton. Aici trebuie sa fiti inventivi caci eu asa fac. Aleg o conserva cu ton in sos propriu, o conserva de porumb si muuuulte frunze verzi,ce gasesc in piata. Merge si varza, deci nu trebuie sa cautati prea mult. Imi place sa fac o maioneza dintr-un avocado, zeama de la o lamaie si ulei de masline si gata, am cea mai tare salata cu ton. Daca nu aveti intalniri importante la ceas de seara atunci puteti pune la maioneza si un catel de usturoi", a explicat Ioana Ginghina pe blogul ei.
Citeste si: Reteta zilei de la Ioana Ginghina: salata de toamna cu dovleac copt
Mic dejun sanatos, de la Ioana Ginghina: budinca de hrisca
Ioana Ginghina: "Sa mananci sanatos nu este o dieta" - Cum a slabit dupa ce a nascut
Sursa foto: blog Ioana Ginghina