"Te iubesc" este ca un preparat pe care îl regăseşti zilnic în meniu. "Ce faci?" este ca un drum care poate duce la restaurant sau oriunde altundeva, în funcţie de dispoziţia voastră. Este întrebarea pe care i-o adresai frecvent când v-aţi cunoscut, doar pentru a-i auzi glasul, chiar dacă ştiai ce face, întrucât îl văzusei deja în ziua respectivă.
Mai ţii minte perioada întrebărilor? Vorbim de acea perioadă în care te simţeai mai apropiată de partener decât te simţi, poate, după ani de relaţie, în ciuda faptului că atunci abia îl cunoşteai.
"Te iubesc" este ca un semn de punctuaţie care încheie o propoziţie.
"Ce mai faci" este cel care deschide paragrafe pline cu idei şi sentimente împărtăşite.
"Te iubesc" e ca o brăţară, o curea sau o eşarfă pe care o poţi da jos la fel de uşor pe cât ţi-a fost să o porţi.
"Ce mai faci" se strecoară pe sub pielea partenerului şi te lasă să-i cunoşti cele mai intime gânduri. Nu e ca o brăţară pe care o poate pierde sau pe care o poate da jos de bunăvoie.
Când credeai că îl cunoşti prea puţin îi puneai o sumedenie de întrebări. Pe vremea aceea nu ţi-era teamă că ai putea da un răspuns care să îl rănească, aşa că erai mai sinceră. Iar el era la rândul lui mai sincer. Când credea că nu îl cunoşti, era mai prezent şi ezita mai puţin. Era mai deschis, mai puţin interesat de consecinţe.
Din păcate, "Te iubesc" trădează comoditate, lipsă de interes, conform celor de la elephantjournal.com. "Ce mai faci?" ţine locul cănii de cafea necesare pentru discuţii prelungi în miez de noapte.
"Te iubesc" e practic, politicos şi vine, de regulă, însoţit de un sărut de rămas-bun pe obraz.
"Ce mai faci" este curios şi îţi asigură un loc pe scaunul de lângă partener, pentru a despica firul în patru, aşa cum făceaţi la începutul relaţiei.
Aşadar, înainte să-i spui că îl iubeşti, începe cu un "Ce mai faci?".