Frumusetea acestuia este ca este complet gratuit. Spre deosebire de cel de la Apple, unde fiecare aplicatie trebuie sa treaca anumite teste de calitate, securitate si compatibilitate. Intr-un fel e mai bine si intr-un alt fel poate nu e atat de bine.
In primul rand, Apple controleaza mult mai riguros acest magazin de unde reiese o calitate mai ridicata decat in magazinul Google. Pe de alta parte, pe Android exista deja mai multi programatori, fiind mai bine motivati de faptul ca veniturile le revin integral lor si nu iau doar o cota parte, cum e in cazul lui AppStore de la Apple.
Ei bine, si pentru Android exista o multime de aplicatii, dintre care am facut o selectie majora a 20 dintre ele, in mare parte pe cele pe care le folosesc in mod curent, dupa ce mi-am batut capul saptamani in sir si le-am testat pentru fiecare categorie pe cele mai raspandite.
1. Advanced Task Killer – Uite ca si in cazul sistemelor de operare multitasking pot aparea probleme.
2. Seesmic – Chiar daca acum exista deja o aplicatie oficiala pentru Twitter, aceasta are ceva mici probleme la afisarea unor mesaje si se mai deconecteaza din cand in cand.
3. Tripit – Daca esti un calator pasionat, aceasta aplicatie poate ti se va parea raiul la tine in telefon.
4. Es File Explorer – Unul dintre cele mai facile de utilizat programe pentru vizionarea fisierelor existente pe card sau pe memoria interna a telefonului.
5. Shazam – Da….stiu….nu este gratuita insa isi merita toti banii. Dupa expirarea numarului de melodii detectate gratuit sa o cumparati, eu nu am folosit-o decat de vreo doua ori.
Citeste mai multe pe playtech.ro