Chifle umplute
4 chifle
500 g carne de vita fiarta
4 cartofi
1 morcov mare
½ telina
3 castraveciori murati
1 gogosar murat
1 mar
3 linguri maioneza light
1 lingurita mustar
2 oua rascoapte
verdeata
sare
Se fierb cartofii, morcovul si telina, in apa cu sare. Se scurg de apa, se taie cubulete si se pun intr-un castron mare. Se adauga carnea taiata cubulete, castraveciorii, gogosarul, marul si galbenusurile rascoapte. Se condimenteaza cu sare si mustar, dupa gust. Se asezoneaza cu maioneza si se amesteca cu grija ca sa nu se zdrobeasca ingredientele. Se taie un capac deasupra fiecarei chifle, se scobesc de miez si locul ramas gol se umple cu salata preparata. Se servesc garnisite cu albus de ou taiat marunt si verdeata.
Articolul anterior Aperitiv din foitaj Articolul următor Pirosti cu carne