Dan Bordeianu se aprovizioneaza din gradina proprie
Pasionat de gastronomie, Dan Bordeianu si-a servit musafirii cu un meniu complex, constand in tzatziki, salata de rosii si vinete, scoici, caracatita si creveti la gratar, peste cu sos pesto, pui umplut si tiramisu. Dan si-a facut o mare parte din aprovizionarea cu legume chiar din gradina proprie si i-a primit pe invitati in curtea casei sale. Cina a fost completata de un moment inedit: un recital al gazdei.Afla in editia urmatoare ce nota a primit Dan Bordeianu.
Catinca Roman pregateste un meniu regal
Catinca Roman a pregatit pentru invitatii sai un meniu inspirat din retetele caselor regale: gazpacho, somon cu sos de rodii si mango, iar la desert, tarta de lamaie. Pe vremea familiilor regale, a lua masa era un dichis care se facea dupa reguli clare. Afla cum isi serveste invitatii Catinca si ce spune maestrul Virlan despre intentiile gazdei.
Sorana gateste arabeste
Sorana a gatit tabouleh, kafta, houmus, kebab, orez cu carne de berbecut, tzatziki si harisa. Sorana a invatat de la tatal sau sa gateasca retete arabesti si a pastrat acest specific si la aceasta cina. Invitatii s-au bucurat de mancarurile servite in stil arabesc, pe perne.
Dan Teodorescu compune un hit la "Cireasa de pe tort"
Dan Teodorescu a pregatit salata, placinta cu spanac si ricotta, pui cacciatore si tarta cu fructe de padure. Un pic "asistat" de sotie, Dan a incercat un meniu complex si diferit. Desi usor incurcat in aceasta ipostaza, seara a fost totusi un succes, pentru ca Dan a reusit sa-si distreze invitatii cu umorul caracteristic si cu o piesa compusa special.
Afla cine este "Gazda Perfecta" a saptamanii pe 2 octombrie.