Marcos Antonio Cano, Ahmad Choubak, Jakob Hausmann si Horia Virlan sunt, pe rand, gazde si invitati, la finalul celui de-al saselea sezon “Cireasa de pe tort”. Horia le-a pregatit invitatilor un adevarat festin: praz umplut cu pasta din ficatei de pui si gasca cu vin, salata de leurda, loboda, spanac si valeriana, sarmalute de gasca in foi de stevie, tochitura de peste, iar la desert, taietei de casa cu unt, alune si fistic.
Ahmad Choubak a gatit nu mai putin de zece feluri de mancare, specialitati libaneze, iar Marcos Antonio Cano si-a uimit musafirii cu o specialitate spaniola, coada de taur fiarta in vin, dar si cu un delicios “jamon iberico”.
Maestrul Hausmann a pregatit coaste de miel la gratar cu polenta, iar desertul a fost preparat chiar in fata invitatilor.
Maestrii bucatari pot fi urmariti in actiune aceasta saptamana, de joi pana duminica, de la ora 19.30, numai la Prima TV!