Paul “Fotie” Photoenhauer sustine in noua lui carte intitulata " Semenology: The Semen Bartender’s Handbook" numeroasele beneficii ale materiei seminale.
Autorul ofera astfel sfaturi privind depozitarea materiei seminale, trucuri de a-i imbunatati aroma si totodata si o serie de retete pe baza acestui ingredient.
Photenhauer isi descrie cartea ca fiind un ghid pentru barmanii mereu in cautarea de ingrediente care merg dincolo de fructele exotice si bauturile rare.
Autorul este de parere ca beneficiile materiei seminale sunt complexe si pot fi comparate chiar cu cele ale vinului si branzeturilor.
"Oamenii mananca tot felul de chestii ciudate. Ouale sunt menstruatia gainilor, in timp ce laptele este secretia mamara a vacilor. Sperma este macar fresh si stii cine este producatorul.", a declarat acesta intr-un interviu.
Acesta recomanda insa consumul de materie seminala care provine de la persoane de incredere si a tinut recent sa faca o precizare.
"Nu as manca si nu as bea niciodata materia seminala, gatita sau altfel, daca nu as fi dispus sa ma culc cu persoana de la care provine."