Cocktail de fructe
200 g pulpa de pepene rosu
2 piersici timpurii
200 g zmeura
2 fructe de kiwi
250 g capsune
zeama de la 4 portocale
4 linguri zahar
Se spala capsunele, se scot coditele si se taie in jumatate sau in patru, in functie de marimea lor. Se scot cu o lingurita de inghetata, bile din pulpa de pepene, se curata de coaja piersicile si fructele de kiwi si se taie apoi fructele in felii subtiri. Se asaza fructele in cupe, bilele de pepene la fundul cupei, apoi piersicile, zmeura, feliile de kiwi si deasupra capsunele. Separat, se amesteca bine zeama de portocale cu zaharul, pana se topeste zaharul, dupa care se toarna peste fructele din cupe. Se lasa la rece timp de 1 ora inainte de a fi servite, garnisite cu frunze de menta proaspata.
Articolul anterior Pere cu sos de vin Articolul următor Coronita de branza cu capsune