Timp: 80
Porţii: 6
Ingrediente:
6 bucati file de cod
O lingurita praf de usturoi
Un pachet de unt
2 linguri ulei de masline
500 grame smantana batuta
300 grame parmezan ras
2 lingurite branza crema
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se amesteca untul cu tipurile de branza si se lasa la foc mic cel putin o ora.Se amesteca constant pana cand parmezanul si branza crema s-au topit complet iar amestecul incepe sa se ingroase. Daca sosul este prea slab, se mai adauga parmezan. Se trece fiecare bucata de ton prin sos, dupa care se presara usturoi. Se aseaza intr-o tava si se acopera cu folie. Se lasa la copt 45 de minute la 200 grade Celsius. Se serveste cu broccoli fiert sau cu dovlecei la gratar si pepene galben.
Articolul anterior
Pui in sos de portocale - 400 cal
Articolul următor
Sandvis de pui cu merisoare - 425 cal