Conopida cu legume prajite
500 g buchetele de conopida
1 ardei gras rosu si 1 verde
200 g tulpini de telina
2 cepe
2 catei de usturoi
4 linguri de ulei de soia
200 ml supa de legume
100 ml vin alb
zeama de la 1 lamaie
4 linguri de jeleu de mango
sare, piper proaspat macinat
1 priza de piper de Cayenne
1 lingura chimen
Spalati conopida sub jet de apa, lasati-o sa se scurga si pastrati-o la indemana.
Taiati ardeii in doua, indepartati semintele si taiati-i cubulete. Curatati telina, spalati-o si taiati-o felii.
Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt. Incingeti uleiul de soia in wok si puneti ceapa si usturoiul la calit, amestecand continuu. Adaugati legumele si caliti-le.
Turnati supa de legume. vinul alb si zeama de lamaie. Adaugati jeleul de mango. Asezonati totul cu sare, piper, piper de Cayenne si chimen. Lasati sa fiarba la foc potrivit timp de 10 minute.
Aranjati decorativ conopida si celelalte legume, ornati si serviti imediat.
Reteta oferita de grupul editorial RAO - "Retete preparate in 15 minute"