Cori Gramescu a postat in aceasta dimineata cateva indicatii dupa care ne putem ghida pentru a ne prepara un sandvis cald cu vinete si alte legume.
"Neatza! Iata si un mic dejun rapid - sandvis cald cu vinete, ardei si branza de capra. Eu il fac atunci cand imi raman legume de la cina si imi pare rau sa le arunc. Pentru un sandvis mare folosesc un panini cu masline, 2-3 felii de vanata, un ardei si cateva rondele de ceapa rosie coapte in tigaie ceramica. Se ung feliile de paine cu sos pesto, se pun legumele, se presara putin patrunjel ras, putina branza de capra si se poate baga putin la aparatul de facut sandwichuri. E super bun, iar pentru dimineata va da energie cateva ore bune. Sa avem o zi cu spor!", a scris Cori Gramescu astazi pe pagina oficiala de Facebook.
Nutritionista ne recomanda si o gustare pe baza de morcovi - chipsuri. "Din cand in cand sa ne facem de cap cu chipsuri:) Dar nu de orice fel, unele sanatoase! Chips-uri din morcov: se curata morcovii, se taie fasii si se pun intr-o tava pe o hartie de copt. Se pot stropi cu putin ulei de masline si sare. Se tin in cuptorul inchis la 180 grade timp de 12 minute! Pofta buna", a mai scris Cori Gramescu pe aceeasi retea de socializare.
Citeste si: Reteta zilei de la Cori Gramescu: placinta cu feta si spanac
Reteta zilei: Cori Gramescu recomanda o salata cu avocado
Mic dejun de post - recomandarea nutritionistilor