Cori Gramescu prezinta o reteta simpla de mere cu stafide si cognac. Ea ne recomanda sa folosim mere golden.
"Rasfatul meu de astazi: Mere coapte cu stafide! Va ofer si voua reteta simpla, dar delicioasa! Intr-un pahar de cognac indulcit cu zahar brun, se pune un sfert de baton de vanilie si 200 g de stafide aurii, mari. Amestecam din cand in cand, pana se dizolva tot zaharul. Se spala merele (de preferat golden), se indeparteaza cotorul si in spatiul creat se adauga amestecul de cognac si stafide, plus un baton de scortisoara (sau pudra, daca nu aveti baton). Se baga merele la cuptor si se scot cand sunt rumene. Pentru un pic de dulce, poti adauga deasupra, sirop de artar si nuci!", a explicat Cori Gramescu pe pagina oficiala de Facebook.
Citeste si: Cori Gramescu iti spune de ce e esential sa te hidratezi in post
Ce mancam cand tinem post - 5 reguli simple de la Cori Gramescu
Reteta zilei: Cori Gramescu iti recomanda pui inabusit cu orez