La capitolul proiecte profesionale ar fi ca am renovat complet sala si pregatim un nou brand in domeniul fitnessului. Din aceasta toamna am decis sa introducem noi tipuri de antrenamente, de la ore de dans sportiv pana la orele de PumpUP! , un program special creat pentru tonus, mobilitate si suplete. Dorim sa extindem conceptul care a stat pana acum in spatele salii, astfel ca pregatim pentru clientele noastre o zona pentru masaj si relaxare. M-am concentrat de asemenea pe activitatea de consultanta, pentru a oferi clientelor noastre tot sprijinul de care au nevoie pentru a arata cat mai bine si a se simti cat mai bine.
Luni
07.00 Suna alarma, ma indrept mecanic spre cana de cafea. Neagra, rece, amara. Incep sa ma trezesc. Beau 2 pahare mari de apa, intru la dus si plec imediat spre sala. Ma asteapta 2 antrenamente de la 8 si nu pot sa mananc atat de devreme dimineata.
11.00 Am incheiat cu orele, ma relaxez cateva minute la dus, apoi incep sa ma pregatesc pentru ce am de rezolvat azi. Gina mi-a adus déjà mancarea, ma asteapta o salata cu rosii, castraveti, masline, ardei si telemea iar in caserola pieptul de pui la gratar cu legume. Mananc in timp ce raspund la mailuri, ca sa castig timp.
14.00 Ma indrept spre Uptown unde am un meeting la pranz cu o veche prietena. Vrea sa facem si putin business impreuna, asa ca s-a nimerit perfect. Imi comand o portie de file de somon cu sos de cognac si portocala si o garnitura de broccoli. La final, un espresso cu lapte. Pana la 17 mai am 3 intalniri, asa ca plec destul de repede spre birou.
16.30 Mai e putin si incep orele. In geanta am o punga de 50 de g de migdale crude si am timp sa le mananc inainte de orele de seara. Pana la 9 predau, azi am 3 ore de Pilates si una de PumpUP!, imi iau sticla de apa de 2 litri si incep antrenamentele.
21.20 Ultimele cliente pleaca spre casa, inchidem sala si mergem si noi. Acasa incep sa pregatesc cina. O rosie, o felie de cas, un ardei kapia, piept de pui la gratar si broccoli tras in unt. Mai am treaba inca, termin cele doua articole la care am deadline maine si raspund la ultimele mailuri.
00.30 Imi verific agenda pentru maine, pregatesc laptopul, telefonul, dosarele cu acte. Somn.
Marti
07.00 Cafea, dus, apa. Ma dezmeticesc surprinzator de repede. Azi am o zi mai lejera, nu am de ce sa imi fac griji.
11.00 Termin orele si plec spre coafor. Comand pe drum o salata Cesar de pui . In timp ce stau cuminte pe scaunul stilistei, raspund la mailuri si programez o sedinta foto.
16.00 Meeting cu web-designerul si graficianul pentru site. Printre schite le rog pe fete sa imi comande o supa de pui si o portie de vita cu legume. Mananc pe coltul biroului, in timp ce stabilim detaliile finale. Pana seara raman la birou, am programate 4 sedinte de consultanta pentru clientele de la sala.
21.00 Ma indrept spre Trattoria Bocca unde ma asteapta niste prieteni. M-au sunat sa imi spuna ca bucatarul a facut niste creveti dementiali. Nu ma incanta, raman la muschiul meu de vita cu ruccola. Cer niste unt, fetele se uita stramb la mine.
Adica mananci unt?
Da...
La masa se comanda ceva dulce. Vine o felie de tort Krantz si o portie de cheese cake pentru o prietena . Iau o lingurita de tort si una de inghetata. Cer o cafea . Mai vrei? Da, dar nu mai mananc. Ajunge.
Spre miezul noptii ajungem acasa, nu ma simt obosita. Maine am o zi plina, e cazul sa dorm totusi...
Miercuri
6.45 Trezire, cafea, dus. Am timp sa ii pregatesc si iubitului meu ceva de mancare pentru dimineata. Plec spre sala, azi am doua ore de PumpUP! si o intalnire intre cele doua antrenamente. Brrr, o sa fie o zi lunga!
11. Termin si a doua ora, ma imbrac in fuga. Nu prea am timp sa stau la masa, asa ca imi cumpar de la magazinul din colt un iaurt de bivolita si mai am prin geanta niste migdale crude. Le mananc la volan, in drum spre urmatoarea intalnire.
15. Ajung in sfarsit acasa. Mi-e putin foame si putin somn. Scot din frigider o jumatate de piept de pui facut de luni seara. Si niste broccoli. Ah, ce bine, mai am rosii de gradina. Perfect, 2 rosii mici si putina telemea. Parca n-are haz. Aduc si borcanul de sos pesto si pun o lingura de sos peste rosii si branza…alta viata! Dupa masa am timp sa dorm o ora, azi am o zi de antrenamente grele, asa ca am nevoie sa ma odihnesc.
17. Incep orele. Inca o ora de PumpUP!, a treia pe ziua de azi. Si 3 ore de Pilates. Cliente multe, mai mult corectez in sala decat sa lucrez eu.
21. E ziua unui amic, asa ca ma indrept spre Trattoria Verdi. Ca de obicei, ma pierd pe stradutele din Herastrau. Masa mare, prieteni multi si mancare buna. Imi command o portie de “Grigliata mista di pesce” si le spun sa imi puna mai multe caracatite si sa nu puna calamar. Garnitura doriti? Da, o salata mare verde cu sos vinaigrette.
23.30 Vine tortul, o tava enorma de tiramisu facut in casa. Mananc jumatate din portia mea . Cina se prelungeste pana mai tarziu.
01.30 Ajungem acasa. Pun un film si adorm in 5 minute.
Joi
7.15 Ma trezesc mai tarziu. Cafea, dus si plec spre sala . Pana la 11 am 2 ore de pilates si o consultanta cu o clienta noua.
11.30 O prietena ma roaga sa o duc cu masina pana in partea cealalta a orasului. Mergem, cautand o straduta cu un nume bizar. Incepe sa mi se faca foame, din pacate nu mai am migdale la mine.
12.30 Ajung acasa. Mi-e foarte foame. Mai am in frigider o jumatate de piept de pui si o fac pe grill. 2 rosii, un ardei, masline, un ou in tigaie. Pun deasupra niste ulei de masline nefiltrat. Si o lingurita de pesto.
13.30 La 3 am o filmare pentru o emisiune. Ma spal pe par, ma machiez, imi aleg hainele. Dau ultimele telefoane de pe drum. Ajung in platou .
17.00 Se ia o scurta pauza, lumea mananca pizza. Ti-e foame? Nu, am mancat inainte sa vin. Adaug in gandul meu …si pizza cu mezeluri nu as manca nici daca as lesina de foame… Continuam filmarea pana la 18.30 si plec in fuga spre sala. Traficul e ingrozitor, intorc si gasesc o scurtatura pe stradute.
19.00 Pilates pentru gravide la sala. Apoi o intalnire cu instructorii, pentru ca maine avem o sedinta foto cu toti si vreau sa ma asigur ca fiecare stie ce are de facut.
Mai am o intalnire, cineva imi prezinta niste bijuterii. Sunt frumoase, dar eu nu prea port. Ii spun ca ma mai gandesc.
22.00 Ma indrept spre Piccolo Mondo. Iubitul meu ma asteapta la o masa retrasa. Vin si niste amici . Comandam multe feluri de mancare: houmus, salata de vinete, zacusca de vinete, taboulleh, pita cu carne, vita cu sos de rodii si carnati libanezi. Imi aleg o lingura zdravana de houmus, una de salata de vinete, una de zacusca si vreo 2 de taboulleh. Iau si cateva bucatele de vita cu sos de rodii. Ne aduce si pita calda, cu susan si seminte de mac. Miroase genial, iau o bucata si ma frig la degete. Mananc in tihna, savurand prospetimea aromelor. Ne indreptam spre casa si termin seara cu mailurile la care trebuie sa raspund.
Vineri
07.00 Trezirea, cafea, dus si sala. Doua antrenamente si o ora de consultanta. Apoi incepe sedinta foto. Totul decurge normal, ma relaxez. Instructorii arata foarte bine, toata lumea lucreaza conform planului. Cana de ceai ma asteapta pe birou, sunt prea concentrata ca sa mananc.
13.00 Ma suna o veche prietena ca trece pe la sala cu fetita ei de 5 luni. Nu ne-am mai vazut de cand era gravida. Mancam impreuna in birou. Imi comand o supa de rosii, piept de pui la gratar si fasole verde. Nu mai au fasole asa ca aleg o salata de varza. Bun.
13.45 Prietenuta pleaca, eu intru la machiaj, termin si pozele. Am de terminat un articol care trebuie trimis pana la 17.00 , asa ca ma asez confortabil pe canapeaua din birou si ma apuc de scris.
16.30 Cristina, fata de la receptie vine cu o cana de cafea cu lapte si un biscuit mare cu ciocolata. M-am gandit ca ai nevoie, zice. Zambesc si ii multumesc. Chiar aveam nevoie. Inchid mailul si ascult putina muzica. Inchid si telefonul, am nevoie de cateva minute de relaxare inainte de ore.
17.00 Incep antrenamentele. Pilates, Pump, Pilates din nou. Pana la 20.00 nu reusesc sa ies din sala. Clientele pleaca, asa ca ma apuc sa fac ordine in biroul meu vechi. Maine vine tata sa ma ajute sa scot mobila de acolo, pentru ca de luni incep sa il reamenajez. Organizez dosare, arunc hartiile vechi. Imi imaginez cum va arata ca studio de masaj. Sortez mecanic hartiile, in timp ce mintea zboara la un masaj relaxant, intr-o lumina calda….
21.50 Inchid luminile si plec spre casa. Pregatesc cina. Fasole verde cu unt, broccoli, rosii, ardei, masline. Apoi cas de vaca, telemea de oaie si putina feta. Frigarui de pui picante si un pahar de vin. Sunt obosita, dar imi mai revin dupa ce mananc.
23.00 Mananc o para, prima pe anul asta. Buna. Zemoasa, parfumata, exact cum trebuie. Inchei seara cu o cana de ceai relaxant.
Sambata
08.00 Trezirea. Pregatesc micul dejun, de data asta am timp. Cafea cu lapte si zahar brun, omleta cu cascaval, salata de rosii.
10.00 La sala, azi am o singura ora de Pilates, apoi pana spre 14.00 am programate consultatii. Clientele vin rand pe rand, discutam despre ce ar trebui sa manance si la ce antrenamente sa participe.
14.30 Ajung acasa. Pregatesc o salata mare cu rosii, castraveti, ardei, ceapa, masline. Noroc cu mama, a fost de dimineata la piata si mi-a facut aprovizionarea cu legume. Am niste muschiulet de porc proaspat, asa ca il fac la cuptor. Garnitura trebuie sa fie simpla. Scot o punga de fasole verde din congelator si o pun la fiert. La sfarsit adaug putin unt, zeama de lamaie si piper proaspat. Putin mustar si gata. Mancam cu pofta, e foarte bun.
16.00 Somn. Dorm profund, aveam nevoie de asta. Ma trezesc pe la 18.30, beau in liniste o cafea cu lapte si ma trezesc lent . Fac ordine prin hartiile din casa, aranjez hainele pe umerase .
Pe la 21.30 incepem sa ne gandim cum ne petrecem seara. Mancam o salata usoara si ne hotaram sa ne uitam la filme. Pregatesc un platou cu branzeturi, nuci si struguri. Merge si un pahar de vin rosu, asa ca desfacem o sticla si continuam seara cu 2 filme.
Duminica
11.00 Ma trezesc lent si incep sa pregatesc micul dejun. Cafele cu lapte si zahar brun, cas proaspat, telemea, masline, rosii, ardei, castraveti, omleta cu ciuperci si cascaval .
Diseara am invitat niste prieteni la cina, asa ca incep sa imi pregatesc meniul. Le-am promis o seara cu mancare thailandeza, asa ca fac o lista cu ce am nevoie si plec la cumparaturi.
Pe la 16:00 ni se face foame. Friptura de pui si o salata, cas, branzica si masline, mancam putin ca sa nu ne stricam foamea. Pana seara ne mai uitam la un film. Desene animate, Ratatouille. Radem cu pofta, ca doi copii mari.
19.00 Incep sa pregatesc masa . Scot toate ingredientele pe masa . Laptopul cu retetele sta pe un scaun, eu ma invart de zor prin bucatarie.
20.00 Vin prietenii nostri la masa. Incep si eu sa aduc preparatele, unul dupa altul. Tempura de creveti, salata de pui cu grapefruit, satay de pui cu jasmin rice si omleta cu pui si curry verde. La desert, sorbetto de lamaie . Abia astept sa incerc salata de pui cu grapefruit. Am caramelizat puiul in sos de soia si suc de portocale. E delicios. Satay-ul imi place, pun si o lingura de orez . Omleta nu mai are loc. Asa ca o las pentru zilele urmatoare. Imi place vinul pe care l-am ales, e proaspat si usor. Exact ce trebuia la nebuniile astea de condimente si arome…
Nu rata articolul saptamanii!
Un ghid complet, util de tae-bo, nu face altceva decat sa faciliteze considerabil procesul de slabire. Cand toate iti sunt la indemana poti slabi rapid, eficient si mai ales usor. Asadar, descopera ghidul tae Bo pentru o silueta perfecta!