Templeton, Iowa, este casa faimoasei distilerii de whiskey pe baza de secara. Keith Kerkhoff, unul dintre fondatorii companiei, a venit cu aceasta idee inovatoare dupa ce a baut cateva pahare. El s-a intrebat daca ar fi posibil sa creasca porci intr-un asemenea mod incat carnea obtinuta de la ei sa aiba gust de whiskey - si, in special, un gust la fel ca cel al whiskey-ului produs de el.
Cu ajutorul unui cercetator specializat in cresterea animalelelor pe nume Nick Berry, fondatorul distileriei a experimentat pe 25 de porci. Nu, din fericire nu au hranit porcii cu bautura alcoolica pe care o produce distileria. Ar fi fost prea scump.
Cei doi au hranit porcii si le-au alcatuit o dieta care include cereale/fibre uscate de distilerie, care sunt folosite in procesul de productie a whiskey-ului pe baza de secara. Iar producatorul, Keith Kerkhoff, este optimist cu privire la rezultatele pe care le-a obtinut.
El spune ca deja au primit o multime de intrebari cu privire la acesti porci - de la oameni simpli si pana la proprietarii unor restaurante renumite. "Cred ca nu vom avea nicio problema cand va trebui sa scapam de cei 25 de porci", spune Kerkhoff. Impreuna cu cercetatorul, acesta va decide in luna iunie unde vor merge porcii cu gust de whiskey. Sursa: neatorama.com.
Citeste si: VIDEO: Cum sa mananci aripioare de pui ca o doamna
Dr. Menci ne invata cum sa mancam corect de 1 Mai
Nu iti place carnea de miel? Cori Gramescu iti arata o reteta cu rata