Ingrediente necesare:
- 4-5 cartofi medii
- 6 ouă bătute
- 250 g bacon
- 3 cepe verzi
- 1 ardei roșu
- 200 ml lapte
- 50 g parmezan
- sare si piper după gust
Mod de preparare:
Spală și curăță cartofii. Pune-i la fiert 10 minute. Între timp, taie bacon-ul, prăjește-l 2-3 minute, împreună cu ardeiul tăiat solzișori.
Bate ouăle cu laptele și parmezanul, apoi asezonează-le cu sare și piper. Scoate cartofii, taie-i (cubulețe, de preferat) și adaugă-i în tigaie. Toacă ceapa verde. După 5 minute, toarnă în tigaie mixtura de ou și ceapa verde. Amestecă o dată, pune capacul și lasă la foc mic spre mediu să se coacă.
Poți servi cu extra parmezan și smântână, dacă vrei.
Credit foto:realfood.tesco.com