Ingrediente necesare:
- 6 cartofi galbeni mari
- 80 g muștar de Dijon
- 100 g muștar clasic
- zeama și coaja rasă de la 2 lămâi
- 90 ml ulei de măsline
- 4 căței de usturoi tocați
- 1/2 lămâie tăiată felii
- sare și piper după gust
- *pătrunjel proaspăt pentru ornat
Mod de preparare:
Preîncălzește cuptorul la treaptă mare.
Într-un bol mare, amestecă toate ingredientele în afară de cartofi. Pe aceștia fierbe-i 10 minute în apă cu sare, taie-i cubulețe și aruncă-i în sosul aromatizat din castron. Dacă folosești cartofi noi, îi poți lăsa fără probleme întregi, potrivit unica.ro.
Amestecă-i bine până se acoperă cu totul de sos și pune-i într-o tavă care nu lipește și dă-i la cuptor 20 de minute.
Presară pătrunjel (sau mărar, dacă preferi) proaspăt pe deasupra. Poți pune și parmezan ras, dacă vrei.