Încălzeşte cuptorul la temperatura maximă. Aşază apoi ouăle într-o tavă pentru brioşe. Introdu tava în cuptor şi las-o acolo preţ de 30 de minute.
În acest timp, pregăteşte o oală cu apă rece în care vei scufunda ouăle după ce le scoţi de la cuptor. După ce ouăle s-au răcit, scoate-le şi curăţă-le de coajă. Vei observa că sunt perfect gătite.
Spre deosebire de ouăle fierte în apă, ouăle coapte în cuptor şi răcite apoi în apă capătă o textură cremoasă şi au o consistenţă perfectă.
Cum să faci ouă fierte FĂRĂ să le fierbi
Fie că vrei să faci ouă umplute de Crăciun, fie că pregăteşti micul dejun pentru toată familia, e destul de complicat să fierbi 20 de ouă în acelaşi timp - Iată o metodă simplă pe care o poţi folosi pentru a obţine 20 de ouă fierte deodată, însă fără să le fierbi!