1. Foloseşte-le pe post de mănuşi atunci când tapetezi cu unt sau ulei o tavă. Astfel, nu te vei murdări de grăsime, dar nici nu vei irosi o pereche de mănuşi.
2. O pungă poate fi folosită cu succes pentru decorarea torturilor şi a prăjiturilor. Tot ce trebuie să faci este să îi tai un colţ după ce ai umplut-o cu frişcă ciocoată.
3. Pune carnea în congelator după ce ai introdus-o în pungi de plastic. Astfel, vei evita ca sucurile de la carne să se împrăştie în bucătăria ta atunci când decongelezi carnea.
4. Atunci când faci duş, pune-ţi telefonul sau tableta într-o pungă pe care o vei lega bine pentru a evita ca stropii de apă să ajungă pe ecranul tactil.
5. Umple o pungă cu oţet alb şi prinde-o, cu ajutorul unui elastic de bani, în jurul capului de duş, asigurându-te că acesta se află în întregime în oţet. În doar câteva minute, resturile de săpun, mucegaiul şi calcarul sunt îndepărtate fără niciun efort suplimentar.
6. Acoperă plantele sensibile cu o pungă înainte ca bruma să cadă.
7. Fă-ţi o compresă rece punând un prosop într-o pungă pe care o vei ţine în congelator.
8. Umple cu pungi genţile şi încălţările care nu sunt de sezon, pentru a te asigura că acestea îşi păstrează forma.
9. Acoperă-ţi, iarna, oglinzile maşinii cu pungi pentru a preveni îngheţul.
10. Atunci când vopseşti un perete, înfăşoară rola trafaletului într-o pungă subţire, pentru ca acesta să nu absoarbă toată vopseaua.