Luni
Mic dejun:2 felii de pâine integrală, prăjită şi o ceaşcă de cafea neagră, fără lapte sau zahăr
Gustare: un măr
Prânz: 200 g de peste fiert, preparat la aburi, la cuptor sau la grătar, o salată de sezon
Gustare: un iaurt natural degresat
Cină: salată de andive, ardei gras, mozzarella şi sos slab de iaurt şi condimente, după gust
Marţi:
Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr
Gustare: un fruct (fără banane sau struguri)
Prânz: 200 g de peste la grătar, o salată de castraveţi cu sos de iaurt degresat
Gustare: o portocală
Cină: 150 g de brânză proaspătă dietetică, un ou fiert, salată de roşii
Miercuri:
Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr
Gustare: 200 g de lapte bătut
Prânz: o conservă mică de ton în sos tomat, o porţie de cartofi dulci fierţi
Gustare: o portocală
Cină: salată de roşii cu brânză degresată
Joi:
Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr
Gustare: un iaurt natural mic
Prânz: 200 g de peste la grătar, preparat la aburi sau la cuptor, o salată de crudităţi (morcovi şi ţelină)
Gustare: un măr
Cină: salată asortată
Vineri:
Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr
Gustare: o pară
Prânz: 200 g de peşte la grătar, preparat la aburi sau la cuptor, o salată de sezon
Gustare: un pahar de lapte bătut
Cină: legume crude şi brânză degresată de vaci
Sâmbătă:
Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr
Gustare: un fruct la alegere (fără banane sau struguri)
Prânz: 200 g de peşte la grătar sau la cuptor, o salată de andive
Gustare: o cană de lapte bătut
Cină: legume crude şi brânză degresată de vaci
Duminică:
Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, prăjită, un pahar de chefir sau o cafea neagră, fără lapte sau zahăr
Gustare: un măr
Prânz: o cutie de ton în suc propriu, doi cartofi dulci mici, fierţi
Gustare: un iaurt natural degresat
Cină: salată de sezon cu două linguri de brânză degresata de vaci