În cadrul unui interviu, ea a mărturisit că a reușit să topească kilogramele în plus după operația de micșorare a stomacului. Ea spune, însă, că intervenția a fost foarte ușoară și nu a simțit nimic, dar apoi a trebuit să fie atentă la ce consumă, pentru că avea multe interdicții până când s-a recuperat.
„După intervenția chirurgicală la domnul profesor Copăescu, care mi-a schimbat viața efectiv, am mai făcut intervenții estetice minore ca să mă mai aranjez. Prima lună după intervenție înseamnă regim alimentar bazat pe lichid. Practic ai stomacul unui bebeluș. Nu simți nimic în timpul operației, dar o lună de zile doar lichide consumi. Ușor, ușor se transformă în piureuri, însă mănânci exact ca un bebeluș. Poți mânca piure de broccoli, piure de cartofi, foarte, foarte pasat. Poți consuma budinici din acelea, shake-uri, vitamine, pentru ca organismul să se simtă în forță”, a spus Raluca Bădulescu.
De când a slăbit, nu s-a mai îngrășat deloc și arată la fel de bine. Deși procesul a fost unul complicat și de durată, a meritat, pentru că a ajuns la silueta mult visată. Jurata de la emisiunea de stil spune că nu crede în diete, dar s-a obișnuit să ducă un stil de viață sănătos. Mai exact, de când s-a operat, medicul a sfătuit-o că cel mai bine este să aibă mai multe mese, dar în cantități mici. Ea mănâncă orice, dar nu face abuzuri niciodată.
„Eu nu cred în regim drastic, cred în regimul de viață pe care l-am învățat de la dl. profesor Copăescu dupa operația de gastric sleeve: mese mici și dese, cantități mici de mâncare de mai multe ori pe zi. Eu așa fac și mănânc orice, însă doar cantități mici”, a mai povestit Raluca Bădulescu.