Timp: 80
Porţii: 8
Ingrediente:
O cana sos iute salsa
750 de grame de rosii
1 kilogram carne de curcan
2 linguri pasta de tomate
1 gram de coriandru
1 lingurita de piper
250 de grame de fasole neagra
Sare
Mod de preparare:
Se prajeste curcanul, adauagandu-se sare si piper pe masura ce carnea incepe sa capete culoarea aurie.Se scurge grasimea. Se aduaga sosul salsa, la foc iute.Se adauga rosiile zdrobite si mai apoi pasta de tomate. Se fierbe inabusit, aproximativ 10 minute.Se adauga fasolea neagra, iar la final coriandrul. Din randul legumelor, fasolea neagra este o sursa benefica de fibre care reduc colesterolul. Consumul de fasole neagra reduce aportul de zahar din timpul unei mese, reprezentand un aliment de baza pentru bolnavii de diabet.
Articolul anterior
Friptura de vaca cu ciuperci si sparanghel - 410 cal
Articolul următor
Mere in sos caramel cu nuci - 450 cal