Tematica cursului de gastronomie este reprezentata de bucataria mediteraneana, modelul alimentar care raspunde cel mai bine nevoilor consumatorilor atenti la o alimentatie sanatoasa dar care nu vor sa renunte la placerile culinare.
Recunoscuta la nivel mondial datorita prezentei sarace a acizilor grasi saturati, nocivi pentru organism, bucataria mediteraneana este bogata in vitamina A, E si C si contine ingrediente fundamentale pentru organism: cereale, legume, fructe si ulei de masline extravirgin.
Cursul de gastronomie FiorArte sustinut de “The Flavours 3 Bucatari” este impartit in patru etape: prepararea carnurilor albe si rosii, preparate traditionale pe baza de paste calde si reci, specialitati din peste si crustacee, gustari traditionale din legume calde/reci si salate. In cadrul fiecarei etape cursantii au posibilitatea sa invete si sa pregateasca patru tipuri de preparate diferite.
In plus, pentru cursurile de vara, FiorArte acorda cursantilor sai un discount de 10% pentru fiecare prieten adus la cursuri.
Studioul de creatie FiorArte este lansat in anul 2009 si reprezinta locul de intalnire cu frumosul, ca idee, traire si expresie. In cadrul demersului recreativ FiorArte, cursantii pot intra in dialog cu personalitati originale si de actualitate din lumea artelor.