In aceasta scurta vacanta, vedeta ProTV a invatat sa gateasca.
“La una dintre cabanele din varful pistelor, unde am mancat de pranz, bucatarii m-au invitat sa invat sa-mi gatesc singura un desert traditional austriac, ca un fel de clatita mai groasa. Am ras in hohote cu totii, cred ca erau vreo 10 oameni in bucatarie, cand a trebuit sa ridic o tigaie uriasa - avea vreo 6 kg cred si nu ma asteptam. Cert e ca desertul a iesit foarte bine, am fost laudata de bucatarii austrieci si chiar am sa-l incerc si in tara”, a povestit Dana.
Ultima zi petrecuta in Landul Salzburg s-a incheiat in mod festiv, la un targ de Craciun care avea loc in Zell am See.
“Aici am intratat cu adevarat in spiritual Sarbatorilor. Am baut un vin fiert, m-am incalzit la un foc de lemne, in aer liber, am cumparat mici cadouri si am incercat sa cant la Alphorn, un instrument traditional austriac, la care doi interpreti aveau un mic recital”, a incheiat Dana.