Alegerea vinului potrivit specialitatii culinare servite este o adevarata arta, potrivit somelierului Catalin Paduraru, din partea Vinexpert. Un vin nobil, cu o aroma specifica regiunii in care a fost preparat, ne intensifica simturile si desavarseste orice preparat culinar. Pentru a intelege mai bine legatura subtila dintre un vin nobil si o specialitate gastronomica The Brick Lounge & Cuisine a oferit oaspetilor sai un moment unic, o degustare de vinuri si specialitati a la chef. Somelierul Catalin Paduraru din partea Vinexpert a descris fiecare recolta si a acordat fiecarui vin aprecierea pe care a meritat-o. S-au servit atat vinuri albe, roze cat si vinuri rosii.
Persoanele prezente au simtit aroma si savoarea fiecarui pahar, totul fiind perfect completat de specialitati culinare: Pata Negra, Kobe Beef si piept de rata cu sos de capsuni si piper rosu. Pata Negra este o carne de porc ce provine din sudul Spaniei si nordul Portugaliei despre care se stie ca este hranit cu ghinde si castanet tocmai pentru a avea o carne foarte gustoasa. Kobe Beef este o vita cu provenienta nipona a carei legenda spune ca acest animal traieste pe perne de aer, neatingand solul, este hranita cu bere si beneficiaza de terapii de relaxare. Astfel, Kobe Beef contine multe fibre de grasime, insa cel mai deosebit lucru este ca aceasta grasime este foarte sanatoasa avand continut de Omega 3. Asadar, exista si tratamente gustoase naturiste pentru carnivori!
Printre persoanele publice si artistii care s-au bucurat de aceasta seara frumoasa s-au numarat Tora Vasilescu, Adrian Daminescu, Dana Savuica, Adina Buzatu si Tavi Colen. Atmosfera a fost intretinuta de un concert de muzica lounge sustinut de catre doi artisti de la Conservator Bucuresti .