Desert la cupe
250 ml suc de visine
½ lingura amidon alimentar
1 cescuta de visinata
200 g visine din compot (fara samburi)
3 linguri lapte
2 linguri pudra de cacao
100 g pandispan
150 g branza de vaci cremoasa
1 plic zahar vanilinat
4 linguri zahar tos
200 g frisca
Se da in fiert sucul de visine. Amidonul se dizolva in 2 linguri visinata si 1 lingura apa, se adauga la suc si se fierb, amestecindu-se continuu. Se adauga visinile si se lasa la racit. Se amesteca laptele cu pudra de cacao si se fierbe. Pandispanul se taie cubulete si se rapartizeaza in patru cupe . Se toarna laptele cu cacao si un strop de visinata peste pandispan . Branza se amesteca cu zaharul si zaharul vanilinat. Se adauga frisca . Se opreste crema pentru ornat, restul se asaza in cupe. Deasupra se pun visine si se orneaza cu crema.
Articolul anterior Mousse de ciocolata Articolul următor Rulouri din clatite umplute