Inghetata cu capsune si vodca
Ingrediente: 200 de grame de piure de capsune (facut la blender), 50 ml de suc de pere, 350 ml de apa tonica si 200 ml de vodca.
Combina toate ingredientele, pune lichidul obtinut in pahare si baga-le la congelator. Dupa doua ore, scoate-le si infige-le in mijloc cate un bat special pentru inghetata apoi lasa-le la congelator peste noapte. Ai obtinut o inghetata gustoasa si inedita, perfecta pentru o petrecere la care atmosfera este incendiara.
Portocala umpluta cu Vodca Sunrise gelatinoasa
Ingrediente: 1 portocala, 30 g de sirop de grenadine, 60 ml de suc de portocale, 1 pachet de gelatina, 60 ml de apa, 1 lingura de zahar si 90 ml de vodca.
Taie portocala pe jumatate si scobeste interiorul. Clateste coaja si las-o la uscat. Apoi, pune o tigaie pe aragaz si combina siropul de grenadine si sucul de portocale. Adauga jumatate din pachetul de gelatina si lasa-l sa actioneze pret de un minut apoi amesteca usor pret de 5-6 minute, in timp ce aragazul este la intensitate minima. Adauga restul gelatinei si dupa un minut amesteca pana cand se dizolva. Ia amestecul de pe foc si adauga vodca. Umple jumatatile de portocala si lasa-le peste noapte sa se raceasca.
Citeste si:
Aplicatia care-ti prepara cocktailul perfect
3 alimente pe care un instructor de fitness nu le-ar consuma vreodata