Meniu zilnic
Micul dejun din fiecare zi il puteti folosi din urmatoarele alternative:
40 g de cereale cu 150 ml de lapte semidegresat, un iaurt si un kiwi
40 g musli fara zahar cu 150 ml lapte semi-degresat
un baton de cereale si un mar
Ziua 1
Pranz: salata de fetica (cu o lingura de vinegreta - sos preparat din otet, ulei de masline, sare si piper), 100 g biftec, 200-300 g napi fripti, 30- 40 g de svaiter si salata de portocale.
Cina: un bol cu legume, 150 g piept de pasare cu ciuperci, 200-250 g de andive fripte, un iaurt degresat cu fructe.
Ziua 2
Pranz: 100 g salata din germeni de soia (peste care adaugati o lingura de vinagreta), 150 g escalop de vaca, 150- 200 g varza acra cu doi cartofi fierti, 40 g de branza Brie.
Cina: salata de ciuperci, 200 g frigarui din mihalt (peste rapitor), 200-300 g de fasole verde, un iaurt natural, 2 kiwi
Ziua 3
Panz: Salata de grepfruit cu crab, 120 g de muschi fript cu mustar, doi cartofi fierti, 50g brinza camembert degresata.
Cina: Un bol cu legume, 150-200 g de file de somon facut la cuptor , 200-300 g broccoli, salata verde, 40 g brinza degresata, o portocala.
Ziua 4
Pranz: 100 g de ciuperci a la grec, doua rosii umplute (amestec de carne alba si de vaca), patru linguri cu orez fiert, salata verde si 40 g de branza de Brie
Cina: Un bol cu supa de dovlecei, salata verde si o rosie.
Ziua 5
Pranz: salata de fetica, 100 g pulpa de iepure cu mustar, 200-300 g de conopida cu 30 g svaiter ras pe deasupra, un iaurt si o para.
Cina: salata de andive, o omleta din doua oua, 200- 250 g spanac, 40 g branza de vaci proaspata si un mar copt.
Ziua 6
Pranz: Salata de grepfruit cu 100 g crab, 150 g de piept de pui fript, 200-250 g morcovi fierti, 40 g branza degresata.
Cina: 100 g salata, 150 g ficat de vaca fript, 200-300 g ghiveci, 40 g branza proaspata degresata si doua clementine
Ziua 7
Pranz: salata de andive, 200 g carne fripta de bibilica cu varza, 50 g branza de capra si o portocala.
Cina: 100 g salata (din laptuca, rosii, fasole verde, soia, 200 g de dorada fripta cu lamaie, un dovlecel fript, 40 g branza degresata si trei felii de ananas.
Ziua 8
Pranz: Sparanghel (ca garnitura), 150 g carne vitel cu doi castraveciori murati, 50 g branza degresata.
Cina: Salata de sfecla si de fetica, 200 g file de merlan cu sofran, 200 g fasole verde, un iaurt degresat si o felie de ananas.
Ziua 9
Pranz: 100 g salata de andive, un ou cu 50 g somon, 200-300 g fasole verde, 40 g branza de Brie si o portocala
Cina: un bol de supa de morcovi, 150 g escalop de curca cu ciuperci si 250 g de legume amestecate cu morcov, mazare, fasole verde si 40 g brinza degresata.
Ziua 10
Pranz: Un grepfruit, 150 g piept de pui, 200-300 g spanac, 50 g branza proaspata degresata si un mar copt
Cina: doi cartofi fierti, 150 g jambon fript, 40 g branza degresata.
Durata: 10 zile
Greutate: 3-4 kg