Doua zile veti manca numai fructe (mere, pere, portocale, capsune, coacaze, ananas, cirese) si legume (rosii, castraveti, mazare, fasole, dovlecei, vinete, varza si conopida).
Doua zile veti manca numai carne alba (piept de pui sau curcan –fierte- si carne de peste-somon, pastrav.
Doua zile veti consuma numai lactate degresate: lapte degresat, iaurt light, lapte batut si mancati branza de vaci si urda.
Doua zile veti manca numai oua fierte tari cu mustar si cereale (grau, orz, ovaz, secara, porumb).
Doua zile mancati numai leguminoase: mancare de mazare, linte, mei, fasole verde.
Doua zile aveti voie numai carne rosie: carne de vitel pe gratar cu salata verde si lamaie.
Urmatoarele doua zile beti un litru de ceai de plante si doi litri de suc de rosii pe zi.
In alte doua zile mancati numai orez fiert cu sare, marar uscat, putin ulei si beti suc de mere si morcovi.
Urmatoarele doua zile puteti servi cartofii fierti, copti sau la cuptor, cu mirodenii si usturoi, iar de baut- 1,5 l de sana pe zi.
Inca doua zile mancati paine neagra sau de secara, prajita si unsa cu usturoi (pana la 6 felii pe zi) si cocktail de fructe: caise, pere si ananas sau cirese, visine, mere si struguri sau mure, zmeura, capsune si coacaze sau piersici, mango si mandarine sau prune, gutui si pepene galben sau rodie, papaya si caise.
In ultima zi veti bea numai apa fiarta si racita, cat mai multa. In aceasta zi veti curata astfel toate toxinele din colon si ficat si va odihniti.
Durata: 21 de zile
Greutate: maximum 15 kg