Meniu zilnic
Mic dejun (la alegere):
40 g fulgi de ovaz (grau), 100 ml lapte, 50 g fructe de sezon;
o felie subtire de paine neagra unsa cu unt, 20 g cascaval, cateva felii de castraveti
Ziua 1
Pranz - 100 g branza de vaci amestecata cu putina apa minerala, trei linguri de verdeata, sare, piper, o felie de paine neagra, 200 ml suc de portocale fara zahar.
Cina: o felie de paine neagra unsa cu un start subtire de unt, 20 g cascaval slab, o rosie.
Ziua 2
Pranz - 100 g branza de vaci, amestecata cu apa minerala, verdeata, putina ceapa tocata marunt. Se serveste cu 200 g cartofi fierti in coaja.
Cina: o felie de paine neagra unsa cu mustar, o felie de parizer, 200 ml kefir
Durata: 2 zile
Greutate: 1 kg